© CIDimport

Samsung SC770 touch monitor

Geplaatst: 23 januari 2013 - 06:30

Aangepast: 27 augustus 2022 - 04:52

Redactie ID.nl

Samsung brengt in het tweede kwartaal van dit jaar de SC770 24-inch touch monitor uit. Het is Samsungs eerste beeldscherm met een touchscreen waar met tien vingers tegelijk op gewerkt kan worden.

Voor wie het touch-scherm van een all-in-one-pc wel wat vindt maar liever zelf bepaald wat voor pc aan dat scherm hangt, kan daar dit losse scherm voor aanschaffen. Het scherm is ook 60 graden te kantelen waardoor het makkelijker typen wordt hoewel we ons kunnen voorstellen dat je daar dan toch het toetsenbord van de pc voor gebruikt. De monitor is natuurlijk een ideale partner voor een Windows 8-pc aangezien de Windows 8 geschikt is gemaakt voor touch-schermen en de nieuwe interface daar zelfs speciaal voor gemaakt is.

De monitor ziet er strak uit en heeft een dunne ran. De kijkhoek van 178 graden zorgt ervoor dat je eenvoudig met meerdere mensen op het scherm werkt of games speelt (voor zover dat zich vaak voor zal doen). Helaas is de verkoopprijs van het scherm nog niet bekend. In april komt al wel de SC750 uit in de Series 7 van Samsung maar die heeft geen ondersteuning voor touch-besturing. 

Samsung SC770 touch monitor-16392905

© CIDimport

Deze monitor is niet alleen naar te kijken, maar ook om aan te raken! 

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten