Samsung test stevigheid smartphones met robotbillen 2014-10-03T10:12:21

'Facebook gaat gezondheidszorg in'

Win: JBL J88 hoofdtelefoon met diepe bas

Samsung test stevigheid smartphones met robotbillen

In jeans.

Samsung test stevigheid smartphones met robotbillen

De aankomende Galaxy Note 4 is sterker dan de iPhone 6 Plus. Dat is de onsubtiele boodschap die Samsung uitstuurt door uitgerekend nu een video uit te brengen met diens robotbillen in de hoofdrol. Inderdaad, robotbillen.

Om te testen of smartphones van Samsung buigen zodra je er op gaat zitten, zijn er robotbillen in het leven geroepen die een man van 100 kilo simuleren. Deze wordt honderden keren op het toestel gedrukt en draagt zelfs jeans.

Samsungs video volgt kort op de controverse rond 'Bendgate,' ofwel bezitters van een verse iPhone 6 die merkten dat de smartphone boog in hun broekzak. Apple stelde daarop dat het allemaal wel meeviel en legde daarop uit hoe diens stevigheidstests gedaan worden. Ook een 'zit-test' maakt daar onderdeel van uit. 


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord