Schilder Bob Ross onderwerp van nieuwe game 2013-10-10T14:33:39

Bijzondere k-LED-inglijn op de markt

Download-song schrijft geschiedenis

Schilder Bob Ross onderwerp van nieuwe game

Schilder Bob Ross onderwerp van nieuwe game

The Joy of Painting - wie heeft er níet ooit een aflevering gezien van het programma waarin schilder Bob Ross 'happy little trees - and let's not forget his happy little friend here' op het doek neerzette, onderwijl de kijker aansporend hetzelfde te doen?Wie Bob Ross aan het werk zag (en hoorde - menig kijker kwam helemaal tot ru

The Joy of Painting - wie heeft er níet ooit een aflevering gezien van het programma waarin schilder Bob Ross 'happy little trees - and let's not forget his happy little friend here' op het doek neerzette, onderwijl de kijker aansporend hetzelfde te doen?

Wie Bob Ross aan het werk zag (en hoorde - menig kijker kwam helemaal tot rust bij het kalmerende stemgeluid van de schilder) kreeg zelf ook de neiging om palet, kwast en verf te pakken. Het kon niet anders dan dat je, door Ross stap-voor-stap te volgen, zelf ook zo'n mierzoet meesterwerkje zou produceren.

En nu staat er dus een heus videospel met Bob Ross op stapel. Het spel, dat nog geen naam heeft, zal gebaseerd zijn op [quote] Bob Ross' creatieve, unieke en makkelijk te leren schildertechnieken. Behalve een pc-versie komt er ook een Nintendo DS-versie en een Nintendo Revolution-versie.

Voor wie zich afvraagt of er een markt is voor zo'n spel: The Joy of Painting is op meer dan 300 zenders uitgezonden in onder meer de Verenigde Staten, Japan, Mexico, de Filippijnen, Turkije, Nederland, Canada, Griekenland en Iran.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord