Schrijver publiceert roman op 206 weblogs

© CIDimport

Schrijver publiceert roman op 206 weblogs

Geplaatst: 30 mei 2006 - 12:05

Aangepast: 19 september 2022 - 13:07

Redactie ID.nl

Op 1 juni aanstaande komt Wembley - de derde roman van schrijver Richard Osinga - uit bij Querido. Maar met wat geluk is het hele boek al voor die datum te lezen. Osinga wil namelijk het boek in zijn geheel online publiceren. Niet in een stuk, maar in een paar honderd korte stukjes. De bedoeling is dat elk stukje op een ander weblog verschijnt, met een link naar het volgende stukje.

Schrijver publiceert roman op 206 weblogs

Op 1 juni aanstaande komt Wembley - de derde roman van schrijver Richard Osinga - uit bij Querido. Maar met wat geluk is het hele boek al voor die datum te lezen. Osinga wil namelijk het boek in zijn geheel online publiceren. Niet in een stuk, maar in een paar honderd korte stukjes. De bedoeling is dat elk stukje op een ander weblog verschijnt, met een link naar het volgende stukje. Wie een weblog heeft, kan meedoen. Het werkt heel eenvoudig. Wie zich opgeeft krijgt een stuk van de tekst van het boek. Kopieer het en plak het op uw eigen site.

Om het hele boek online te krijgen zijn er 206 webloggers nodig. De teller staat op dit moment op 87. Webloggers aller landen, verenigt u en zorg dat dit boek vandaag nog helemaal te lezen is!

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten