© CIDimport

Sint brengt nas en blu-ray mee

Geplaatst: 2 december 2010 - 07:10

Aangepast: 27 augustus 2022 - 10:25

Redactie ID.nl

Het heerlijk avondje wordt dit weekend voor velen een multimediaal avondje: volgens UNETO-VNI, de vereniging van de elektrotechnisch detaillisten, brengt de goedheiligman dit jaar net zoveel elektroni

Het heerlijk avondje wordt dit weekend voor velen een multimediaal avondje: volgens UNETO-VNI, de vereniging van de elektrotechnisch detaillisten, brengt de goedheiligman dit jaar net zoveel elektronica mee als vorig jaar.

Naast de espressoapparaten en elektrische tandenborstels- zijn ook draagbare apparaten en blu ray-spelers flink in trek. Een opvallende verlanglijstjes-trend wordt gevormd door multimedia huisnetwerken, waarbij digitale bestanden -foto's, films en muziek- op pc's en tv's overal in huis beschikbaar worden gemaakt. De benodigde apparatuur, zoals externe harde schijven en mediacenters, blijkt hoog op de verlanglijsten te staan. Ook tablet-pc's zijn echte decembercadeaus - hoewel die eerder onder de kerstboom gevonden zullen worden dan in een Sintpakje. Personal audio, zoals Ipods, mp3- en mp4-spelers blijft onverminderd populair met Sinterklaas. Deze maand gaat ook de vraag naar docking stations in allerlei vormen aantrekken.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten