Skype maakt alle uitgaande gesprekken gratis

© CIDimport

Skype maakt alle uitgaande gesprekken gratis

Geplaatst: 16 mei 2006 - 07:05

Aangepast: 19 september 2022 - 13:08

Redactie ID.nl

Skype heeft gisteren een kleine revolutie veroorzaakt in de telecom-industrie door alle uitgaande telefoongesprekken - dus ook naar vaste lijnen en mobiele telefoons - gratis te maken. Het is nog een proef en helaas alleen voor Skype-gebruikers in Canada en de Verenigde Staten.

Skype maakt alle uitgaande gesprekken gratis

Skype heeft gisteren een kleine revolutie veroorzaakt in de telecom-industrie door alle uitgaande telefoongesprekken - dus ook naar vaste lijnen en mobiele telefoons - gratis te maken. Het is nog een proef en helaas alleen voor Skype-gebruikers in Canada en de Verenigde Staten. Skype kwam met het nieuws enige dagen nadat Microsoft zijn Windows Live Messenger lanceerde waar ook een telefoniedienst in zit. In het verleden berekende Skype een bedrag wanneer een gebruiker een telefoongesprek voerde met iemand die geen gebruik maakte van een pc.

Het gratis bellen naar alle telefoonnummers is nog een proef maar het zal zeker tot eind dit jaar mogelijk zijn. Volgens Skype zijn alle uitgaande gesprekken echt helemaal gratis. Er is geen vooruitbetaling nodig, geen minimaal gebruik, geen abonnement en er wordt geen maandelijks bedrag berekend. De proef met het gratis bellen loopt af op 31 december. Skype weet nog niet of het na die datum met de actie door zal gaan.


Meer informatie

: share.skype.com

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten