Slim toilet op Lowlands geeft p(l)assend voedingsadvies 2019-08-14T11:49:31

Vaoi SX12 zit niet om aansluitingen verlegen

Review: Minix Neo Storage

Slim toilet op Lowlands geeft p(l)assend voedingsadvies

Slim toilet op Lowlands geeft p(l)assend voedingsadvies Bron: IMEC

Toiletteren op een festival is doorgaans niet iets om naar uit te kijken. Ga je het aankomende weekend naar Lowlands? Dan zijn de 'smart toilets' wellicht een optie voor je.

De slimme toiletten zitten vol sensoren, zowel op de bril als in de pot. Ze zijn verzonnen door Stichting IMEC uit Eindhoven. Ga je er op zitten, dan meet de wc onder andere het zuurstofgehalte in je bloed, je hartritme en bloeddruk. En uit je urine is op te maken hoe het er met je zoutgehalte voor staat.

Meteen bestellen

Op basis van deze informatie krijg je een voedingsadvies. Is het bijvoorbeeld hoog tijd om wat te drinken en zo ja, wat dan? De toiletten zijn te vinden in het restaurant van de Rabobank, Brasserie 2050. Daar is speciaal aandacht voor de verduurzaming van de voedingsindustrie en kun je gelijk bestellen wat het slimme toilet je heeft geadviseerd. 

Overigens bena'drukken' de onderzoekers dat de data anoniem wordt verzameld.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord