Slimme halsband 2015-03-27T15:51:54

‘Buigbare Samsungs te koop vanaf 2016’

Automatische voederbak

Slimme halsband

Slimme halsband

Voyce is een speciale halsband voor honden, verkrijgbaar in verschillende maten. In minder dan twee uur laadt u hem op en daarna meet het apparaat een week lang hoe het met uw huisdier gaat.

Zo bestudeert de halsband de hartslag van uw hond wanneer deze stil ligt en meet het ademhalingspatroon. Daarnaast houdt de halsband in de gaten hoeveel uw hond beweegt, hoeveel hij of zij rust en hoeveel energie het dier op een dag verbrandt. Wanneer er iets belangrijks wijzigt in de conditie van uw hond kunt u dat met Voyce in een vroeg stadium signaleren. Een bijbehorende app toont daarvan statistieken. En ook op de langere termijn kunt u trends waarnemen. Enigszins prijzig is Voyce wel. Bovendien hoort er ook nog een maandabonnement bij. Dat geeft recht op het ontvangen van tips over het socialiseren en gezond houden van uw hond. Ook kan de app u helpen herinneren aan doelstellingen die u hebt gesteld voor de hond, zoals meer bewegen.

Prijs Voyce: 299 dollar

Maandabonnement: 9,95 dollar

Meer info: mydogsvoyce.com

 


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord