Slimme muizenval voor luie muizenvangers 2018-03-12T10:33:05

Langere bedenktijd voor terugtrekken WhatsApp-berichten

Philips kondigt Hue-buitenverlichting aan

Slimme muizenval voor luie muizenvangers

Slimme muizenval voor luie muizenvangers

Net wanneer je denkt dat zo'n beetje iedere denkbare gadget inmiddels wel op internet is aangesloten, word je toch weer verrast door iets nieuws. Zoals de Wireless Mouse Trap Monitor, een slimme muizenval.

Hoewel, de muizenval zelf is niet slim. Voor deze uitvinding kun je gewoon je bestaande muizenval gebruiken. Het iot-apparaatje in kwestie zet je ernaast, waar deze in de gaten houdt of een muis wordt gevangen.

Zodra dat het geval is, krijg je er een berichtje van binnen op je smartphone. Het idee daarachter is dat je niet telkens zelf hoeft te checken of de val zijn werk heeft gedaan, en dat je zo snel mogelijk een nieuwe kan zetten. 

Financiering

De maker hierachter hoopt via Kickstarter genoeg geld op te halen om de gadget door te ontwikkelen en vraagt daar niet minder dan 12.000 euro voor. Lijkt ons veel, en de afgelopen dagen hebben slechts drie investeerders geld ingelegd. 122 euro in totaal. Of de Wireless Mouse Trap Monitor straks daadwerkelijk te koop is, is nog maar zeer de vraag. 


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord