Smartphones van LG: 'Always On'-schermen zijn trend voor 2016

© CIDimport

Smartphones van LG: 'Always On'-schermen zijn trend voor 2016

Geplaatst: 15 februari 2016 - 08:24

Aangepast: 26 augustus 2022 - 20:36

Redactie ID.nl

De V10 van LG valt op door zijn tweede display boven het reguliere scherm, dat altijd aan kan staan. De functie blijkt geen eendagsvlieg, want je vindt het straks ook terug in de nieuwe smartphones van het bedrijf.

Zo presenteert LG vandaag de LG X Screen, een midrange toestel met een 4,93 inch HD-scherm. Daarboven? Inderdaad, een extra schermpje waarop de tijd, accustatus en notificaties worden weergegeven. Deze hoeft nooit uitgezet te worden, zodat je die belangrijke informatie in één oogopslag ziet. 

Daarnaast zou de langverwachte opvolger van de G4 de techniek ook adopteren. 'Always On', dat is de slogan waarmee LG ons al lekker aan het maken is voor de G5. Dat toestel wordt pas aanstaande zondag onthuld. Dan vindt de Mobile World Congress plaats en horen we of onze vermoedens op dat gebied worden bevestigd. 

Camera's

Overigens kondigt LG vandaag ook de LG X Cam aan. Klinkt als een camera, maar is ook een smartphone. Het paradepaardje hiervan is de dubbele camera aan de achterzijde van het toestel.  Mogelijk ondersteunt de X Cam hierdoor optische zoom. De V10 heeft ook twee camera's, maar dan aan de voorzijde. Daardoor kunnen foto's met een grotere hoek gemaakt worden en passen er meer mensen op.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten