Snapchat-concurrent Slingshot brengt nieuwe update uit

© CIDimport

Snapchat-concurrent Slingshot brengt nieuwe update uit

Geplaatst: 5 december 2014 - 07:45

Aangepast: 26 augustus 2022 - 23:55

Redactie ID.nl

Facebook heeft een update uitgebracht voor zijn Snapchat-concurrent Slingshot. De grootste verandering is dat de app nu een tijdlijn krijgt. Om in de eerste versie van Slingshot een foto te ontvangen moest je eerst een foto sturen. Dat is met de update dus verleden tijd. Het nieuwe idee van de tijdlijn doet sterk denken aan de ‘Stories’ van Snapchat.

Facebook probeerde meerdere malen om Snapchat over te nemen en nadat de onderhandelingen meerdere malen niet het gewenste resultaat opleverde, kwam Facebook met alternatieven op de proppen. Eén van deze alternatieven was Facebook Poke. De app kende veel gebruikers in het begin, maar werd later geïntegreerd in de website van Facebook.

Slingshot is het tweede alternatief van Facebook om Snapchat van zijn foto-delende troon te stoten. Hoewel de eerste versie geen groot succes was, blijft Facebook geloven in het potentieel van de app. Met de nieuwe update brengt Slingshot een tijdlijn die veel doet denken aan Twitter en Instagram samengebracht in een Snapchat-jasje.

Verder verplicht Slingshot de gebruiker nu ook tot het hebben van een Facebook-account. Zonder een account is er geen mogelijkheid om in te loggen. Reden hiervoor is het makkelijker vinden van vrienden waarmee je video’s en foto’s kunt delen.

Slingshot is hier te downloaden:
 

Klik hier voor AndroidKlik hier voor iOS

Snapchat-concurrent Slingshot brengt nieuwe update uit-15984117

© CIDimport

Snapchat-concurrent Slingshot brengt nieuwe update uit-15984119

© CIDimport

 

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten