Snel je iPhone terugvinden met Lookout voor Apple Watch 2016-03-09T13:57:21

Wat is ransomware en wat kun je ertegen doen?

Review: Huawei Mate 8

Snel je iPhone terugvinden met Lookout voor Apple Watch

Snel je iPhone terugvinden met Lookout voor Apple Watch

Je bent je telefoon vergeten omdat je overhaast bent vertrokken. Je wilt 'm alsnog even pakken, want je wilt onderweg immers bereikbaar blijven. Juist dán is je smartphone nérgens te vinden. Voor deze situatie is er nu een app: Lookout.

Lookout is een app voor de Apple Watch die je vertelt of je in de buurt bent van je iPhone. Zodra je te ver van je telefoon vandaan bent, geeft het horloge een trilsignaal.

Op de Watch wordt een balkje getoond dat leegraakt naarmate de afstand tot je iPhone groter wordt. Zo kun je je toestel sneller terugvinden, wanneer je hem kwijt bent geraakt. Vergelijk het met verstoppertje spelen, waarbij je op de Apple Watch kunt zien of je warmer of kouder moet zoeken.

Diefstal

Je kunt de iPhone ook laten 'schreeuwen', daar is een speciale knop voor. Dat geluid kan ook van pas komen in geval van diefstal, aldus de makers. Verder kan op de Apple Watch een kaartje getoond worden, die je ook bijstaat met zoeken.

De app is gratis te downloaden in de App Store.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord