Snurken verleden tijd met Snoring Relief Band van Philips 2019-05-30T07:25:27

Nieuwe iPod Touch is sneller en klaar voor AR

Nikon Coolpix W150 ook geschikt voor kids

Snurken verleden tijd met Snoring Relief Band van Philips

Snurken verleden tijd met Snoring Relief Band van Philips

Last van een snurkende bedpartner? Houd dan de Snoring Relief Band van Philips in de gaten.

Deze band wordt rond de middel gedragen en registreert wanneer de slaper op zijn rug ligt. De band vibreert dan zachtjes, zodat diegene zich om kan draaien.

September

Het ziet er in ieder geval comfortabeler uit dan soortgelijke gadgets, die trachten de luchtwegen vrij te houden of de kaken op elkaar te klemmen. Want ook snurkers zelf verdienen immers een goede nachtrust! Meer informatie wordt in september gewacht. 


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord