Sony BMG gaat muziekvideo's gratis aanbieden

© CIDimport

Sony BMG gaat muziekvideo's gratis aanbieden

Geplaatst: 20 juni 2006 - 07:06

Aangepast: 20 september 2022 - 07:31

Redactie ID.nl

Nu YouTube enorm aan populariteit wint, wil Sony BMG ook een graantje meepikken van de videocliphausse. Het bedrijf is van plan om zijn enorme catalogus aan videoclips gratis toegankelijk te maken, inclusief interviews met artiesten en live optredens.Sony BMG's service gaat Musicbox Video heten. De videos zullen in het Flashformaat te zien zijn.

Sony BMG gaat muziekvideo's gratis aanbieden

Nu YouTube enorm aan populariteit wint, wil Sony BMG ook een graantje meepikken van de videocliphausse. Het bedrijf is van plan om zijn enorme catalogus aan videoclips gratis toegankelijk te maken, inclusief interviews met artiesten en live optredens.

Sony BMG's service gaat Musicbox Video heten. De videos zullen in het Flashformaat te zien zijn. Door middel van kleine advertenties voorafgaand aan de videoclips hoopt Sony BMG te kunnen verdienen aan de dienst. Gebruikers kunnen muziekvideo's delen met andere gebruikers en op hun blogs plaatsen. Ook ondersteunt de dienst rss-feeds, om op de hoogte gehouden te worden welke nieuwe clips er zijn verschenen.

Link: Musicbox Video
Bron: BetaNews

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten