Sounds Like Music: show van opmerkelijke muzikale webvideo’s

© CIDimport

Sounds Like Music: show van opmerkelijke muzikale webvideo’s

Geplaatst: 29 november 2011 - 13:30

Aangepast: 27 augustus 2022 - 07:54

Redactie ID.nl

Upload Cinema en muziekdienst 22tracks starten in de eerste week van december Sounds Like Music een show waarin de meest originele muzikale webvideo’s te zien zijn waar op ongewone manier m

Upload Cinema en muziekdienst 22tracks starten in de eerste week van december Sounds Like Music een show waarin de meest originele muzikale webvideo’s te zien zijn waar op ongewone manier muziek wordt gemaakt.

Op internet zijn talloze filmpjes te vinden van mensen die op ongewone manier muziek maken, composities van computerbliepjes, kattengejank en geluiden van een jeep, van alles passeert de revue en wordt in één wervelende compositie aan elkaar geregen in ‘Sounds Like Music’.

May I have your votes please?

Bezoekers van Upload Cinema kunnen tijdens en na afloop van de show stemmen op hun favoriete video’s. Dat kan met behulp van de mobiele stemapplicatie van Upload Cinema waarbij de 'likes' ook gedeeld kunnen worden op Facebook en Twitter. Aan het einde van de show wordt dan meteen duidelijk welke video op de meeste likes heeft mogen rekenen. 

Tracklist

Gastredacteur is Vincent Reinders, medeoprichter van 22tracks. Hij heeft speciaal voor dit thema een passende playlist gemaakt, die te beluisteren is op de muziekdienst. Deze playlist is hier te beluisteren: 

Locaties

Upload Cinema is vanaf 1 december te zien in Amsterdam (Rialto), Amersfoort (De Lieve Vrouw), Den Bosch (Verkadefabriek), Leeuwarden (Filmhuis Leeuwarden), Rotterdam (De Unie), Utrecht (’t Hoogt)

En vanaf 8 december in Breda (Huis voor Beeldcultuur), Deventer (Filmhuis de Keizer), Den Haag (Filmhuis Den Haag), Maastricht (Lumière Cinema)

Onderstaande video’s zijn onderdeel van het programma

Techno Jeep:

 
Dubstep Beatbox:

 
Game Boy Music:

 
Jingle Cats:

Meer informatie www.uploadcinema.net

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten