SP opent site voor iedereen die SP gestemd heeft 2013-10-10T14:33:49

Firefox 2.0 Alpha 1 volgende week verwacht

Nieuwe zoekmachine van Microsoft

SP opent site voor iedereen die SP gestemd heeft

SP opent site voor iedereen die SP gestemd heeft

Opvallende passage uit de speech van Jan Marijnissen van de SP, één van de grote winnaars van de gister gehouden gemeenteraads-verkiezingen: "Gaat u alstublieft vandaag of morgen naar www.ikstemsp.nl. Dat is een gloednieuwe ontmoetingsplek voor alle SP-stemmers - lid of geen lid - die met ons willen blijven meepraten.

Opvallende passage uit de speech van Jan Marijnissen van de SP, één van de grote winnaars van de gister gehouden gemeenteraads-verkiezingen: "Gaat u alstublieft vandaag of morgen naar www.ikstemsp.nl. Dat is een gloednieuwe ontmoetingsplek voor alle SP-stemmers - lid of geen lid - die met ons willen blijven meepraten. Iédereen die vandaag SP gestemd heeft, of dat van plan is bij de Tweede-Kamerverkiezingen, tref ik vanaf morgen graag op Ikstemsp.nl. Vandaag waren wij geïnteresseerd in uw mening en stem, maar morgen en overmorgen zijn we dat ook."In zijn dankwoord aan de kiezers heeft Jan Marijnissen gisteravond de nieuwe website IkstemSP.nl gelanceerd. Op de site kunnen bezoekers onder andere deelnemen aan de discussies met Tweede- en Eerste-Kamerleden en Europarlementsleden van de SP, het weblog van Marijnissen bezoeken en eigen boodschappen en ideeën aan de SP kwijt. Ook wordt SP-stemmers gevraagd zich in te schrijven op het SP-kiezerspanel. Zij krijgen dan regelmatig de mogelijkheid hun zegje te doen in maatschappelijke vraagstukken.

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord