Spamfilter zorgt voor liefdes-verdriet 2013-10-10T14:33:43

BenQ: Apple iPhone komt eraan!

Uitzending Gemist via IPTV KPN

Spamfilter zorgt voor liefdes-verdriet

Spamfilter zorgt voor liefdes-verdriet

Een Amerikaanse internetter is niet blij met Thunderbird, het emailprogramma van de makers van Firefox. Dankzij Thunderbird heeft zijn vriendin het namelijk uitgemaakt..."Vorig jaar ging mijn vriendin, met wie ik toen al 15 maanden een relatie had, op vakantie naar Zuid-Amerika," vertelt de man.

Een Amerikaanse internetter is niet blij met Thunderbird, het emailprogramma van de makers van Firefox. Dankzij Thunderbird heeft zijn vriendin het namelijk uitgemaakt..."Vorig jaar ging mijn vriendin, met wie ik toen al 15 maanden een relatie had, op vakantie naar Zuid-Amerika," vertelt de man. "Ze wist dat ze niet overal bereik zou hebben, maar beloofde me zo snel mogelijk te bellen." In plaats van te bellen stuurde het meisje haar vriend echter een mailtje. Maar omdat Thunderbird dat rechtstreeks naar de afdeling 'spam' verwees, kreeg haar vriend het niet onder ogen. Het meisje, dat geen antwoord kreeg, stuurde nog een mailtje, en nog één, en nog één. Daarna hield ze het voor gezien. Toen ze terugkwam was haar vertrouwen zo beschadigd, dat ze de relatie uitmaakte, ondanks het verweer van haar vriendje dat Thunderbird de schuldige was.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord