Speciale fietsnavigatie van Garmin 2013-11-04T17:30:10

Amerikaanse psychologen: "Gamen vaak goed"

The Pirate Bay wordt The Beijing Bay

Speciale fietsnavigatie van Garmin

Speciale fietsnavigatie van Garmin

Garmin heeft speciaal voor (recreatieve) fietsers nieuwe software ontwikkeld: Garmin OnRoute. Een digitale fietskaart van Nederland op een SD-kaart. Stop die kaart in een Garmin-apparaat voor in de auto of op de motor en voilà: een fietsnavigatiesysteem.

Garmin heeft speciaal voor (recreatieve) fietsers nieuwe software ontwikkeld: Garmin OnRoute. Een digitale fietskaart van Nederland op een SD-kaart. Stop die kaart in een Garmin-apparaat voor in de auto of op de motor en voilà: een fietsnavigatiesysteem. De fietser wordt, net als in de auto, met stem en kaart naar de bestemming begeleid.

Bij de ontwikkeling van de software heeft Garmin - aldus het persbericht - goed geluisterd naar de wensen van de recreatieve fietser. Dus: niet noodzakelijkerwijs de kortste of snelste route, wél mooie wegen en echte fietspaden, ook al moet hiervoor worden omgereden. In totaal biedt het systeem 41.000 kilometer aan mooie fietsroutes en 5.400 kilometer échte fietspaden.

Met het oog op de veiligheid worden alle snelwegen en provinciale wegen door OnRoute als verboden gebied beschouwd. Op de kaart zijn ruim 100 duizend POI's (points of interest of noemenswaardige zaken) te vinden. Prijzig is het wel: 89 euro voor het kaartje, exclusief fietsstuurhouder en exclusief navigatiesysteem.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord