Speciale TomTom voor vrouwen

© CIDimport

Speciale TomTom voor vrouwen

Geplaatst: 3 juni 2009 - 05:06

Aangepast: 27 augustus 2022 - 15:27

Redactie ID.nl

Navigatiefabrikant TomTom lanceert zijn One IQ Routes-model in een bijzonder jasje speciaal voor vrouwen: de TomTom White Pearl. Niet alleen ziet het er vrouwelijk uit, ook de poi's zijn aangepast aan de vrouwelijke doelgroep. De stijlvolle gps is afgewerkt in parelglans met een bijpassende houder en zijden tasje met trekkoord om ze krasloos op te bergen en mee te nemen in je handtas.

Navigatiefabrikant TomTom lanceert zijn One IQ Routes-model in een bijzonder jasje speciaal voor vrouwen: de TomTom White Pearl. Niet alleen ziet het er vrouwelijk uit, ook de poi's zijn aangepast aan de vrouwelijke doelgroep.

De stijlvolle gps is afgewerkt in parelglans met een bijpassende houder en zijden tasje met trekkoord om ze krasloos op te bergen en mee te nemen in je handtas. Aan de nuttige plaatsen heeft de fabrikant de categorieën "Places to be seen", "Shop ‘till you drop" en "Everyday fashion" toegevoegd. Dat zijn ondermeer allerlei winkels, horecazaken en theaters. Daarnaast is ook IQ Routes aan boord voor actuele verkeersinformatie en aankomsttijden en geavanceerde rijstrookaanwijzing.

"We hebben dit apparaat speciaal aantrekkelijk voor vrouwen gemaakt, door de uitstekende navigatie-eigenschappen te combineren met een beetje fun, exclusiviteit en stijl", zegt Corinne Vigreux, Managing Director bij TomTom. "Vrouwen vormen een belangrijk marktsegment dat in het verleden op grote schaal genegeerd is door fabrikanten van consumentenelektronica. We beginnen nu in te zien hoe belangrijk deze groep is en hebben daarom dit speciale product ontwikkeld."

Vanaf half juni is de TomTom White Pearl voor 199 euro te koop.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten