Spike TypeSmart: Fysiek toetsenbord voor iPhone

© CIDimport

Spike TypeSmart: Fysiek toetsenbord voor iPhone

Geplaatst: 14 januari 2013 - 09:29

Aangepast: 27 augustus 2022 - 04:55

Redactie ID.nl

De Spike TypeSmart-toetsenbord voegt via een hoesje een fysiek toetsenbord toe aan je iPhone 4/4S of iPhone 5.

Er zullen weinig iPhone-bezitters zijn die van hun iPhone een BlackBerry willen maken maar het fysieke toetsenbordje van de BlackBerry kan wel handig zijn. Dat fysieke toetsenbord zorgt er ook voor dat er BlackBerry-gebruikers zijn die om die reden niet overstappen naar een iPhone. Voor beide groepen is er nu de Spike TypeSmart toetsenbord-hoes waarmee je je iPhone een ‘BlackBerry’-toetsenbordje geeft.

Spike TypeSmart: Fysiek toetsenbord voor iPhone-16392990

© CIDimport

SoloMatrix liet op de CES een QWERTY-toetsenbordje zien die erg doet denken aan dat van de BlackBerry. Dat daar een gebruikersgroep voor bestaat, bewijst het succesvolle KickStarter-project dat ten grondslag lag aan de ontwikkeling van dit toetsenbordje. Het toetsenbordje valt over het virtuele toetsenbord van de iPhone en je drukt via een echte toets dus op je scherm. Het heeft daarom ook geen eigen batterij of iets dergelijks nodig.

Prijs Spike TypeSmart toetsenbord

Het toetsenbord is er voor de iPhone 4 en iPhone 5. Uiteraard werkt het niet zo goed als een echt BlackBerry-toetsenbord maar voor wie toch op een eenvoudige manier een echt toetsenbord wil toevoegen kan voor $49,95 een Spike TypeSmart voor iPhone 4/4S kopen in februari. Een iPhone 5 volgt. De prijs valt wellicht lager uit wanneer de vraag voor een grotere bestelling kan zorgen zo laat SoloMatrix weten.

[Via: CNet]

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten