Spore-familie wordt uitgebreid

© CIDimport

Spore-familie wordt uitgebreid

Geplaatst: 27 januari 2009 - 14:01

Aangepast: 27 augustus 2022 - 16:42

Redactie ID.nl

Spore - de EA-game die afgelopen september uitkwam en die door de klantonvriendelijke beveiliging (zich als rootkit nestelt op een computer en de registry zonder toestemming aanpast) voor heel wat ophef zorgde - gaat flink uitbreiden.

Spore - de EA-game die afgelopen september uitkwam en die door de klantonvriendelijke beveiliging (zich als rootkit nestelt op een computer en de registry zonder toestemming aanpast) voor heel wat ophef zorgde - gaat flink uitbreiden. Er komen maar liefst vier nieuwe titels aan.

Het gaat om vier games (danwel add-ons) met de werktitels Spore Ruimteavonturen, Spore Creature Keeper, Spore Hero and Spore Hero Arena.

Ruimteavonturen is een add-on voor de pc-versie van Spore, terwijl Creature Keeper zich speciaal richt op de jongere doelgroep. Het is een stand-alone pc-spel waarin spelers de door henzelf gemaakte wezens moeten grootbrengen en trainen, vol speeltjes, kleding en gadgets.

Spore Hero is speciaal voor de Nintendo Wii. Het is een adventure-game die zich richt op creativiteit en evolutie, waarin spelers worden meegenomen op een spannend avontuur door een kleurrijke wereld.

Spore Hero Arena tenslotte is bedoeld voor de Nintendo DS. Het biedt spelers de mogelijkheid om 3D-wezens te maken en deze mee te nemen de strijd in.

Over de manier van beveiligen wordt in het persbericht overigens met geen woord gerept. Dat blijft nog even afwachten dus.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten