Staples lanceert 3D-printservice

© CIDimport

Staples lanceert 3D-printservice

Geplaatst: 16 september 2013 - 12:43

Aangepast: 27 augustus 2022 - 03:17

Redactie ID.nl

Ben je al tijden op zoek naar een in drie dimensies geprint standbeeld voor in je hal, maar zie je op tegen de hoge prijs van een 3D-printer? Dan heeft kantoorartikelenfabrikant Staples goed nieuws! Vanaf vandaag is het namelijk mogelijk om 3D-geprinte objecten te bestellen in de webwinkel van Staples.

De kantoorartikelenzaak lanceert vandaag de Staples Myeasy 3D-dienst, waarmee klanten een zelfgemaakt model kunnen uploaden dat vervolgens door Staples in 3D wordt afgedrukt. Het is ook mogelijk om voorgeselecteerde modellen te bestellen. Staples kan de prijzen redelijk laag houden, omdat de objecten van papier worden gemaakt, in plaats van het veelgebruikte kunststof.

Ook in kleur

Voor het printen van de papieren 3D-objecten gebruikt Staples een Mcor IRIR 3D-printer. Het grote voordeel van dit apparaat is dat de printer ook in kleur kan afdrukken, om zo nóg realistischere objecten te printen. Bestelde producten worden tussen acht en veertien werkdagen bezorgd.

Wie liever eerst wil zien hoe de 3D-objecten er in het echt uitzien, kan deze bekijken in het Staples 3D Experience Centre in Almere. De Staples Myeasy 3D dienst lanceert binnenkort op staples.nl.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten