Steve Jobs iCEO knuffel in de voorverkoop

© CIDimport

Steve Jobs iCEO knuffel in de voorverkoop

Geplaatst: 15 maart 2012 - 07:57

Aangepast: 27 augustus 2022 - 07:11

Redactie ID.nl

Het is weer zover, er is wederom een speelgoedpop van Steve Jobs verschenen. Deze keer is het een pluchepop gemaakt door Throwboy.

De pop is zo’n 38 cm groot en komt met een afneembare bril en uiteraard ook weer gekleed in de zwarte coltrui en denim spijkerbroek. Het is een collector’s item en er zijn er slechts 1200 van gemaakt. Je kunt er maximaal 2 per klant bestellen voor een prijs van $60 per stuk waarvan 10% naar de Amerikaanse kankerbestrijding gaat (Jobs is overleden aan kanker). Bestellen kan nu al maar pas in augustus komt hij uit. 

Steve Jobs iCEO knuffel in de voorverkoop-16255092

© CIDimport

Waarschijnlijk is de kans klein dat je de pop in handen zal krijgen want de advocaten van Steve Jobs zijn ongetwijfeld al bezig met het opstellen van een brief om de verkoop van de pop te staken. Er zijn al eerder poppen aangekondigd zoals deze en deze van Steve Jobs en die zijn uiteindelijk ook niet in de verkoop gegaan. Roberto Hoyos van Throwboy denkt dat het dit keer echter geen probleem zal zijn maar wij delen zijn optimisme niet. Wie het risico toch wil nemen, hier kan de pop worden besteld.

[Via: Mashable]

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten