Steve Jobs niet herenigd met biologische vader

© CIDimport

Steve Jobs niet herenigd met biologische vader

Geplaatst: 10 oktober 2011 - 07:07

Aangepast: 27 augustus 2022 - 08:18

Redactie ID.nl

Abdulfattah ‘John’ Jandali, de biologische vader van Steve Jobs, wilde weer herenigd worden met zijn zoon die hij nooit had gekend. De hereniging is er nooit gekomen.

De 80-jarige vader van Jobs is een gepensioneerde professor politieke wetenschap en vond het jammer dat hij geen contact had met zijn zoon. Steve Jobs is een onechtelijk kind en werd geadopteerd door Paul en Clara Jobs. Het spijt hem dat de zaken zo zijn gelopen, helemaal toen hij hoorde dat Jobs ziek was. Toch zei hij in een interview dat hij niet misschien raar klinkt maar dat hij niet de telefoon zou oppakken om te bellen als hij of Steve op sterven lag.

Trots belet contact

Hij wilde dat Steve contact met hem zou opnemen gezien zijn Syrische trots. Hij wilde namelijk niet dat Steve Jobs zou denken dat hij achter zijn fortuin aan zit. Hij geeft aan dat hij zelf al geld heeft maar geen zoon en dat dat hem spijt. Toen hij hoorde over de ziekte van Jobs, had hij wel een telefoontje verwacht omdat hij dacht dat ze wel zijn medische geschiedenis zouden willen weten aangezien hij de biologische vader is.

Arabieren trots op Jobs

Arabieren en met name Syriër zien in Jobs de beroemdste Arabier in de wereld door zijn herkomst. De vader van Jobs wil zelf niet reageren op de dood van zijn zoon.

[Via: CBS News]

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten