Stiltetijd in Windows 10 wordt slimmer 2018-01-15T10:27:03

Google verwijdert 60 malafide apps uit Play Store

Mogelijk creditcard-gegevens gestolen van OnePlus-kopers

Stiltetijd in Windows 10 wordt slimmer

Stiltetijd in Windows 10 wordt slimmer

Windows 10 krijgt meer opties voor zijn do-not-disturb-modus, ook wel Stiltetijd geheten. Daarmee zijn meldingen van het actiecentrum tijdelijk te blokkeren.

Op die manier voorkom je afleiding van notificaties, bijvoorbeeld van inkomende e-mails of systeemberichten. Nu zet je die modus simpelweg handmatig aan of uit, door op het maan-icoontje te klikken in het actiecentrum van Windows 10.

Binnenkort is het mogelijk om Stiltetijd automatisch te laten starten binnen een bepaald tijdsbestek. Ook start de functie vanzelf tijdens het gamen of zodra het scherm wordt geprojecteerd voor een presentatie.

Kiezen

Daarnaast kun je straks zelf kiezen welke meldingen je wel of niet wilt doorlaten zodra Stiltetijd aanstaat. Zo kun je er voor kiezen om werkmails wel binnen te laten komen, en berichten van sociale media juist niet.

Windows Insiders kunnen vanaf heden al met de nieuwe functie stoeien. Naar verwachting maken de nieuwe functies voor reguliere gebruikers deel uit van de eerstvolgende grote Windows 10-update, die in de eerste helft van 2018 wordt verwacht.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord