Storing bij Facebook gisteren was grootste storing ooit 2019-03-15T09:22:53

1 minuut op internet: wat gebeurt er allemaal?

De nieuwe functies in Android Q

Storing bij Facebook gisteren was grootste storing ooit

Storing bij Facebook gisteren was grootste storing ooit

Het kan je niet ontgaan zijn: er was gisteren een grote storing bij Facebook, Instagram en WhatsApp. Sterker nog: het was niet zomaar een grote storing, maar de grootste ooit, blijkt uit data van Allestoringen.nl.

Vanaf 16:15 uur ontving Allestoringen – een site die zoals de naam al zegt storingen bijhoudt op internet – een groot aantal meldingen van gebruikers die aangaven dat ze problemen hadden met Facebook, Instagram en WhatsApp. Allestoringen is onderdeel van het Downdetecto netwerk, dat wereldwijd in 32 landen storingen opereert. Uit de hele wereld kwamen meldingen binnen over storingen bij deze diensten van Facebook. Pas na 12 uur trad er een sterke daling van het aantal meldingen op, wat aangaf dat de storing was verholpen.In totaal werden er 7,5 miljoen storingsmeldingen verwerkt.

Storingsrecord gebroken

Daarmee heeft de storing van gisteren een record gebroken. Een wereldwijde YouTube-storing, op 17 oktober 2018, claimt de tweede positie op de ranglijst van de grootste storingen. Er kwamen toen 2,7 miljoen meldingen binnen. Op de derde plaats staat Snapchat: een storing van dit platform leverde op 6 november 2016 1,8 miljoen meldingen op.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord