Storing Facebook kwam door onderhoud 2013-11-04T15:27:06

Apple’s iPad-evenement vanavond live te bekijken

Windows 8.1 zonder Microsoft-account installeren

Storing Facebook kwam door onderhoud

Storing Facebook kwam door onderhoud

De storing die er gisteren voor zorgde dat het sociale netwerk Facebook tijdelijk niet naar behoren functioneerde, is veroorzaakt door Facebook zelf. Onderhoud aan de site liep mis en daarom konden veel gebruikers geen berichten meer plaatsen op de site.

Het grootste sociale netwerk ter wereld was gisterenmiddag een aantal uren lang niet meer te gebruiken. Volgens een Amerikaanse woordvoerder van Facebook kwam dit door IT-werkzaamheden die onbedoelde problemen met zich meebrachten. Maandagochtend werden er geplande werkzaamheden uitgevoerd op Facebook en deze hadden als neveneffect dat ‘sommige gebruikers geen berichten meer konden plaatsen op Facebook’, aldus de woordvoerder tegen Computerworld.com.

Facebook is zelf van mening dat de storing van korte duur was, maar gebruikers van het sociale netwerk hebben dit niet zo ervaren. Facebook was gisteren voor het grootste gedeelte van de dag onbruikbaar. Het ging weliswaar om een wereldwijde storing, maar niet alle gebruikers van Facebook hebben last gehad van dezelfde problemen. Het kon namelijk zijn dat bepaalde functies, zoals posten of liken, voor sommige gebruikers nog wel werkten en voor anderen niet.

De Facebook-woordvoerder bied namens het bedrijf zijn verontschuldigingen aan en bevestigd dat de website weer voor de volle honderd procent functioneert. 


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord