Stuur spionnen en helden op pad in Apple Watch-games

© CIDimport

Stuur spionnen en helden op pad in Apple Watch-games

Geplaatst: 17 april 2015 - 05:31

Aangepast: 26 augustus 2022 - 22:46

Redactie ID.nl

Op de Apple Watch kun je ook gamen. Nu het slimme horloge van Apple dichterbij komt, doen gamestudio's dan ook hun eerste projecten uit de doeken. Spy_Watch en Watch Quest zijn twee titels die direct te spelen zijn, wanneer de Apple Watch lanceert.

In Spy_Watch van Bossa Studios doe je net alsof je aan het hoofd staat van een geheime dienst. Via de Apple Watch communiceer je met je spionnen in het veld. Je geeft ze opdrachten en krijgt in real-time berichtjes terug. Door missies te voltooien verdien je geld, dat je kan gebruiken om de geheime agenten van nieuwe vaardigheden te voorzien.

Stuur spionnen en helden op pad in Apple Watch-games-15810628

© CIDimport

Watch Quest van WayForward is weer heel iets anders. Op je iPhone stel je een groepje avonturiers samen en rust je ze uit met wapens en bepantsering. Wanneer je ze opdracht geeft om duistere grotten en andere geheimzinnige plaatsen te ontdekken, verplaatst de actie naar je pols. Op je smartwatch nemen de helden het op tegen boze skeletten, graaf je naar schatten en los je eeuwenoude puzzels op.

Stuur spionnen en helden op pad in Apple Watch-games-15810629

© CIDimport

Kosten

Spy_Watch is niet gratis. Hoe duur de game precies wordt, is nog niet duidelijk. Watch Quest is wel gratis te proberen. Nieuwe missies en extra personages zijn vervolgens bij te kopen via de iPhone-app.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten