Super Mario Run vanaf donderdag ook op Android

© CIDimport

Super Mario Run vanaf donderdag ook op Android

Geplaatst: 20 maart 2017 - 13:24

Aangepast: 26 augustus 2022 - 17:52

Redactie ID.nl

Super Mario Run is vanaf donderdag 23 maart ook op Android-telefoons te spelen. Het wachten heeft wel een poosje geduurd, want de game lanceerde december voor jaar al voor iOS.

Het platformspel was op iOS al een groot succes, en werd binnen een week tijd al 50 miljoen keer gedownload. De eerste paar levels spelen is gratis, maar om verder te spelen moet je een tientje neerleggen. Dat deed uiteindelijk slechts 10 procent van alle gamers.

Tikken en springen

Super Mario Run is een van de eerste mobiele games van Nintendo. De bekende loodgieter rent automatisch van links naar rechts, je laat hem springen door op het scherm te tikken. Op die manier omzeil je obstakels, versla je vijanden en verzamel je gouden muntjes.

Overigens kun je Super Mario Run al vinden in de Play Store. Door je te registeren, krijg je een seintje zodra de game te downloaden is.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000