’t Loon-verzakking live te volgen via webcam 2013-11-04T16:18:37

Apple krijgt Samsung ook in VS niet in de ban

Windows 8 bèta februari 2012 [UPDATE]

’t Loon-verzakking live te volgen via webcam

’t Loon-verzakking live te volgen via webcam

Winkelcentrum ’t Loon in Heerlen is aan het inzakken, de gemeente heeft een webcam geplaatst waarmee een livestream te zien is van het winkelcentrum.

Door verzakkingen door losstaande compartimenten is het noodzakelijk om het onveilige deel van het winkelcentrum te slopen. Omdat het lawaai dat gepaard gaat met de verzakking het winkelend publiek in het veilige deel van het winkelcentrum in paniek kan brengen, is het hele winkelcentrum gesloten.D e directe omgeving loopt verder geen gevaar, wel is het gebied afgesloten voor het publiek. De gemeente heeft een webcam geplaatst waarop het centrum live te zien is.Klik hier.

[Via: website Heerlen]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord