T-Mobile geeft 'proefabonnement' cadeau

© CIDimport

T-Mobile geeft 'proefabonnement' cadeau

Geplaatst: 2 november 2015 - 07:20

Aangepast: 26 augustus 2022 - 21:23

Redactie ID.nl

T-Mobile begint een proef waarbij klanten een abonnement eerst een maand op proef kunnen nemen. Daarmee kunnen ze het netwerk eerst uitproberen, maar als ze het na een maand niet willen is het meteen weer op te zeggen.

Dat schrijft het AD vanmiddag. Het proefabonnement is opgezet vanwege T-Mobiles nieuwe 4G/LTE-netwerk, dat sinds deze week landelijk dekkend is. De provider zegt dat mensen vaker niet kozen voor T-Mobile vanwege het slecht dekkende 4G.

Opzeggen

Het is bij nieuwe abonnementen nodig om die na de eerste maand op te zeggen. Daar zitten geen extra kosten aan verbonden - al moeten klanten uiteraard wel het normale bedrag voor de eerste maand betalen.

Ook wanneer er een 'gratis' smartphone wordt geleverd bij het abonnement, kan de gebruiker die weer terugsturen, ook als die gebruikt is.

Gratis bundel

In het AD staat ook te lezen dat bestaande klanten een extra bundel van 4 GB aan data cadeau krijgen, maar daarover heeft T-Mobile zelf nog niets bekend gemaakt.

Landelijk dekkend netwerk

De provider begint met de nieuwe actie omdat het sinds vorige week een landelijk dekkend 4G/LTE-netwerk heeft. Daarmee kan in minstens 95% van het land een 4G-verbinding worden gemaakt. Voorlopig gaat het nog om een proef die tot eind dit jaar loopt.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten