T-Mobile maakt Wunderlist gratis voor abonnees

© CIDimport

T-Mobile maakt Wunderlist gratis voor abonnees

Geplaatst: 20 november 2014 - 14:22

Aangepast: 27 augustus 2022 - 00:04

Redactie ID.nl

Abonnees van T-Mobile kunnen vanaf vandaag een jaar lang gratis gebruik maken van Wunderlist. Dat zegt de provider tegen iCulture. Wunderlist is één van de bekendste en meest uitgebreide taken-apps. Het gebruik ervan kost normaal 45 euro per jaar.

Met Wunderlist kun je op je smartphone, tablet of computer een takenlijst bijhouden. Wunderlist wordt door velen gezien als de meest uitgebreide takenlijst die er is.

Premium

Met de betaalde versie van de app kun je een oneindig aantal bestanden uploaden naar de app, zoals foto's en video's. Ook is het mogelijk die te delen met anderen. Ten opzichte van de gratis variant kun je ook extra achtergronden kiezen en kun je meer sub-taken toevoegen aan een taak.

App installeren

T-Mobile maakt de app vanaf 20 november gratis voor alle abonnees. Die moeten daarvoor de app downloaden op hun smartphone of tablet. Als je Wunderlist al hebt, moet je die afsluite en weer opnieuw openen.
Over precies een jaar worden de premium-functies weer uitgezet, al krijg je wel de vraag of je wil verlengen. Wil je dat niet, dan ben je geen extra geld kwijt.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten