T-Mobile verhoogt datalimieten van grootverbruikers gratis

© CIDimport

T-Mobile verhoogt datalimieten van grootverbruikers gratis

Geplaatst: 9 april 2015 - 08:22

Aangepast: 26 augustus 2022 - 22:50

Redactie ID.nl

T-Mobile verhoogt de datalimieten van gebruikers volgende maand. Gebruikers die een abonnement hebben van 2 gigabyte krijgen vanaf 6 mei 3 gigabyte, zonder dat dat extra geld kost.

Dat maakt de provider vandaag bekend. De nieuwe databundels gelden voor zowel bestaande als voor nieuwe klanten. Ook blijven de up- en downloadsnelheden gelijk.

Bundels

Het gaat om klanten met een Stel Samen & Stel Bij-bundel, een Stel Samen-bundel, of een Samengesteld-abonnement. Wel gaan alleen de hoogste bundels omhoog, die vanaf 2 GB.

Grote bundels

Klanten met een bundel van 2 GB krijgen 3 GB te besteden, klanten met 5 GB krijgen 6 GB en klanten met een bundel van 10 GB worden overgezet naar 12 GB. Ook krijgen prepaid-klanten met een bundel van 350 MB een upgrade - die kunnen straks een gigabyte aan data gebruiken.

Grotere vraag

De nieuwe abonnementen worden per 6 mei voor alle klanten doorgevoerd. T-Mobile zegt dat klanten steeds meer internet gebruiken, bijvoorbeeld om onderweg video's te kijken. De provider zegt op die vraag te willen inspelen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten