Teken-app Paper gratis voor iPhone en iPad 2015-02-09T13:19:46

Kickass Torrents offline gehaald

Alternatieve WhatsApp-dienst WhatsAppMD stopt

Teken-app Paper gratis voor iPhone en iPad

Teken-app Paper gratis voor iPhone en iPad

Paper, één van de mooiste apps voor de iPhone en iPad, is vanaf vandaag gratis. De maker biedt alle tekeninstrumenten zoals pennen en kwasten gratis aan - je moest daar eerst een euro per stuk voor betalen.

Dat is goed nieuws voor iedereen die de app wil proberen, wat we van harte kunnen aanraden. Paper is een prachtige app voor iOS, waarmee je op de iPhone en iPad mooie tekeningen kan maken. Er zijn daarvoor diverse digitale gereedschappen beschikbaar zoals kwasten en pennen, maar die moest je tot nu toe altijd kopen. Die kostten een euro per stuk, of 6 euro voor het hele pakket.

Stylus

De maker geeft nu aan dat de apps gratis te gebruiken is. Dat komt omdat het bedrijf zijn geld liever aan hardware verdient, zoals een eigen stylus. Het bedrijf wil gebruikers overhalen een stylus te kopen door ze eerst digitaal alle functies van de app te laten proberen.

Downloaden

Wat de reden ook mag zijn, we raden je aan om Paper snel te proberen. Je kunt de app hier downloaden, of via onderstaande QR-code.

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord