Televisiebundel te koop op internet

© CIDimport

Televisiebundel te koop op internet

Geplaatst: 16 juni 2010 - 11:06

Aangepast: 27 augustus 2022 - 11:38

Redactie ID.nl

Naast televisies kunt u op internet voortaan ook tv en tv-abonnementen kopen als bundel. Tot nu toe kon dat alleen bij verschillende aanbieders. De webwinkel Koopjeskampioen en aanbieder van internet- en tv-abonnementen Bazoeka zijn hiervoor een samenwerking aangegaan.Volgens de initiatiefnemers zijn er nog veel consumenten die bij de aanschaf van een nieuw plat tv-toestel, nog een abonnement op analoge televisie hebben bij Ziggo of UPC. Ook hebben veel mensen die een grootformaat tv kopen nog geen HD-abonnement. De samenwerkende partijen denken met hun initiatief een gat in de markt te vullen, zodat mensen bij de online aanschaf van de tv ook meteen een bijpassend abonnement kunnen afsluiten. Dat kunnen alle DTV-abonnementen en combinaties van tv, internet en telefonie zijn, bij Ziggo, UPC, CanalDigitaal en tele2.Bij de elektronicawinkels als MediaMarkt en BCC kan dat al langer, maar komt het daar volgens Mark Hekkelman, algemeen directeur van Bazoeka niet echt van de grond "omdat er weinig aandacht bij de verkopers is voor het abonnement". Een adviserende rol bij het kiezen van de juiste combinatie van tv en abonnement, wat de Koopjeskampioen gaat vervullen, biedt volgens Hekkelman een logische meerwaarde.

Naast televisies kunt u op internet voortaan ook tv en tv-abonnementen kopen als bundel. Tot nu toe kon dat alleen bij verschillende aanbieders. De webwinkel Koopjeskampioen en aanbieder van internet- en tv-abonnementen Bazoeka zijn hiervoor een samenwerking aangegaan.

Volgens de initiatiefnemers zijn er nog veel consumenten die bij de aanschaf van een nieuw plat tv-toestel, nog een abonnement op analoge televisie hebben bij Ziggo of UPC. Ook hebben veel mensen die een grootformaat tv kopen nog geen HD-abonnement. De samenwerkende partijen denken met hun initiatief een gat in de markt te vullen, zodat mensen bij de online aanschaf van de tv ook meteen een bijpassend abonnement kunnen afsluiten. Dat kunnen alle DTV-abonnementen en combinaties van tv, internet en telefonie zijn, bij Ziggo, UPC, CanalDigitaal en tele2.

Bij de elektronicawinkels als MediaMarkt en BCC kan dat al langer, maar komt het daar volgens Mark Hekkelman, algemeen directeur van Bazoeka niet echt van de grond "omdat er weinig aandacht bij de verkopers is voor het abonnement". Een adviserende rol bij het kiezen van de juiste combinatie van tv en abonnement, wat de Koopjeskampioen gaat vervullen, biedt volgens Hekkelman een logische meerwaarde.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten