Pokémon Go-oudje plakt 11 smartphones op fiets

© CIDimport

Pokémon Go-oudje plakt 11 smartphones op fiets

Geplaatst: 10 augustus 2018 - 12:15

Aangepast: 26 augustus 2022 - 15:30

Redactie ID.nl

In Pokémon Go zijn honderden verschillende virtuele wezentjes te vangen. Daar ben je dus wel een poosje zoet mee. De Taiwanese Mr. Chen heeft daar het geduld niet voor en heeft zijn fiets speciaal voor dit doeleinde met elf smartphones uitgerust.

Dat meldt BBC News. Chen San-yuan heeft zijn pensionleeftijd al bereikt, en heeft dus alle tijd om op Pokémon-jacht te gaan. Hij fietst door hoofdstad Taipei met elf smartphones aan zijn stuur. In Pokémon Go vang je de beestjes immers door de straat op te gaan. De telefoons zijn gekoppeld aan powerbanks, die in het fietsmandje liggen. Zo kan hij 20 uur per dag onafgebroken doorspelen. 

Ome Pokémon

Drie maanden geleden dook Mr. Chen voor het eerst op. Toen had hij 'nog maar' negen telefoons bij zich. Elf is niet genoeg, hij wil er nog vier stuks bij. Andere spelers kennen hem inmiddels als 'Ome Pokémon'. De reden voor dit fanatieke spel? Volgens San-yuan komt hij op deze manier in contact met nieuwe mensen en houdt hij geheugen jong. De meeste Pokémon kent hij dan ook bij naam.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten