Tien gaten gedicht met nieuwste Microsoft-patch 2013-10-10T14:33:36

Vaste telefoon steeds vaker de deur uit

MSN Messenger meest gebruikte im-client

Tien gaten gedicht met nieuwste Microsoft-patch

Tien gaten gedicht met nieuwste Microsoft-patch

Microsoft heeft een nieuwe patch uitgebracht voor zijn webbrowser Internet Explorer. Dit lapmiddel dicht tien gaten, waaronder enkele kritieke. Daarnaast dicht Microsoft gaten in Windows en Office.Deze patches zijn uitgebracht als onderdeel van Microsofts reguliere patch-cyclus. Dit ondanks het feit dat één van de IE-gaten reeds misbruikt wordt door malware.

Microsoft heeft een nieuwe patch uitgebracht voor zijn webbrowser Internet Explorer. Dit lapmiddel dicht tien gaten, waaronder enkele kritieke. Daarnaast dicht Microsoft gaten in Windows en Office.

Deze patches zijn uitgebracht als onderdeel van Microsofts reguliere patch-cyclus. Dit ondanks het feit dat één van de IE-gaten reeds misbruikt wordt door malware. Het gaat om een gat dat is ontdekt door beveiligingsbedrijf Secunia. Kwaadwillenden kunnen pc's daarmee overnemen. De megapatch dicht ook dit gat.

Bron: Computable


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord