Tientallen Sinterklazen op Hyves 2013-11-04T17:25:18

Veel bestanden tegelijk hernoemen

Chat met elke bekende Messenger

Tientallen Sinterklazen op Hyves

Tientallen Sinterklazen op Hyves

Sinterklaas gaat met zijn tijd mee: hij doet aan Hyves. Het is echter onduidelijk wie de echte goedheiligman is. Meer dan vijftig klonen van Sinterklaas hebben zich namelijk aangemeld op de sociale netwerksite. Sommige onderstrepen dat ze 'de echte' zijn.

Sinterklaas gaat met zijn tijd mee: hij doet aan Hyves. Het is echter onduidelijk wie de echte goedheiligman is. Meer dan vijftig klonen van Sinterklaas hebben zich namelijk aangemeld op de sociale netwerksite. Sommige onderstrepen dat ze 'de echte' zijn. Ook tientallen Zwarte Pieten hebben een profiel.

Het grootste Sinterklaas-profiel, Sint-en-piet.hyves.nl/, telt bijna 28 duizend vrienden. Sinds april 2007 heeft deze Sint zijn blog echter niet meer bijgewerkt. Ook geeft hij aan geen tijd te hebben bij al zijn 'vriendjes' een krabbel te zetten. De Enige echte sint (483 vrienden)  is een stuk actiever. Hij publiceert onder meer recepten op zijn pagina.

Zwarte Piet heeft bovendien een heuse support-Hyve: Zwarte Piet moet blijven! Deze vriendengroep, die al meer dan duizend leden heeft, ageert tegen de aanhoudende beschuldigingen dat Zwarte Piet een racistisch idee gestalte geeft.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord