Tiger Woods geliefd spamonderwerp 2013-11-04T17:06:00

Google Nexus One komt niet naar Nederland

Intel komt op CES met 17 nieuwe Core i processoren

Tiger Woods geliefd spamonderwerp

Tiger Woods geliefd spamonderwerp

Vanaf het moment dat Tiger Woods het wereldnieuws haalde met een auto-ongeluk en de daaropvolgende geruchtenstroom over zijn huwelijksperikelen, is de golfer ook een geliefd onderwerp bij spammer, meldt SPAMfighter. SPAMfighter raadt aan om e-mails over Tiger Woods niet te openen, omdat veel van deze mails gevaarlijke content bevatten, zoals virussen of links naar besmette websites.

Vanaf het moment dat Tiger Woods het wereldnieuws haalde met een auto-ongeluk en de daaropvolgende geruchtenstroom over zijn huwelijksperikelen, is de golfer ook een geliefd onderwerp bij spammer, meldt SPAMfighter.

SPAMfighter raadt aan om e-mails over Tiger Woods niet te openen, omdat veel van deze mails gevaarlijke content bevatten, zoals virussen of links naar besmette websites. De berichten zijn vaak afkomstig van automatisch gegenereerde e-mailadressen als valerie2xy9mwm2i1m5gvrosalind@hotmail.com.

Op dit moment ziet SPAMfighter de volgende Tiger Woods-verschijnselen:
* verspreiding van een Tiger Woods-game die een virus bevat;
* e-mails met als bijlage een foto die een virus bevat, zoals: 'The Tiger Woods Family Christmas Portrait';
* e-mails met daarin besmette links naar Google Doc-sites, zoals: google.com/notebook/public/06456.

Daarnaast waarschuwt SPAMfighter voor e-mails met de volgende onderwerptitels:
* Watch Tiger Woods Mistresses In Action!
* Tiger Woods Second Mistress Jamie Grubbs
* Shocking photos of Tiger Woods cheating his loving one. His wife was shocked. You have to see this.  
* Would you like to see Golfer Tiger Woods cheating on his wife? We hacked his account and stole the private videos.

Hoewel Woods inmiddels heeft aangekondigd voorlopig te stoppen met golfen, denkt het bedrijf dat, zolang de berichtgeving rond zijn vermeende affaires blijft doorgaan, spam over Woods voorlopig niet zal stoppen.  


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord