TomTom Go Premium: Wegrijden, lichten uit 2019-05-02T09:18:11

Opgeslagen geschiedenis in Google makkelijker te wissen

Captura: video’s maken

TomTom Go Premium: Wegrijden, lichten uit

TomTom Go Premium: Wegrijden, lichten uit

In het verleden hebben we regelmatig geschreven over de gratis online dienst If This Then That (IFTTT). De TomTom Go Premium heeft nu ook IFTTT-integratie.

Het navigatiesysteem is daardoor te koppelen aan andere apparaten die met internet verbonden zijn. Automatisering is het toverwoord, zo schakelt de slimme verlichting uit zodra je wegrijdt of wordt de slimme thermostaat alvast aangezet wanneer je weer onderweg naar huis bent.

Prijs

De Go Premium is tevens te koppelen aan agenda-afspraken. Meer voorbeelden vind je via deze link. Binnenkort lees je bij ons een uitgebreide testverslag. De adviesprijs van de TomTom Go Premium is 329,99 euro.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord