TomTom navigeert in WK-sferen 2013-10-10T14:33:36

Gameheld Mario op een postzegel

Leuk: Ice Age 2-spelletjes

TomTom navigeert in WK-sferen

TomTom navigeert in WK-sferen

Kijk, dat is leuk: met het oog op 't komende WK kunnen TomTom-gebruikers een gratis WK PLUS-pakket downloaden om helemaal in de juiste oranje sfeer te komen.Zo geeft de stem van De Coach de route door Duitsland aangeeft, en kan oranje als kleur voor de wegenkaarten geselecteerd worden.

Kijk, dat is leuk: met het oog op 't komende WK kunnen TomTom-gebruikers een gratis WK PLUS-pakket downloaden om helemaal in de juiste oranje sfeer te komen.

Zo geeft de stem van De Coach de route door Duitsland aangeeft, en kan oranje als kleur voor de wegenkaarten geselecteerd worden. Daarnaast brengt het WK PLUS-pakket de Oranjefan in Duitsland op de hoogte van de meest interessante WK Nuttige Plaatsen, zoals sportcafés, nachtclubs, restaurants, hotels en verblijfplaatsen van het Nederlands elftal. Ook biedt TomTom de locaties van de verschillende WK-stadions en de plaatsen in Duitsland waar de wedstrijden op een groot TV scherm uitgezonden worden.

Het WK PLUS-pakket kan vanaf eind april - gratis - gedownload worden.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord