Top 20 sites van 2010 in Nederland 2013-11-04T16:41:38

HP kondigt Rossignol-notebooks aan

Brein richt pijlen ook op illegale sites in VS

Top 20 sites van 2010 in Nederland

Top 20 sites van 2010 in Nederland

Uit de ranglijst van onderzoeksbureau Multiscope blijkt dat Google.nl voor de 5de keer op rij de bestbezochte Nederlandse site van het jaar is.

Uit de ranglijst van onderzoeksbureau Multiscope blijkt dat Google.nl voor de 5de keer op rij de bestbezochte Nederlandse site van het jaar is. Ten opzichte van vorig jaar vinden er geen verschuivingen plaats in de top 5.

In het onderzoek van Multiscope scoort Google.nl een bereik van 98% van alle internetgebruikers. Youtube.com (van Google) stijgt van 72% naar 82% en neemt daarmee nog steeds de tweede positie in. Op de derde plaats staat Hyves, de hoogstgenoteerde site van Nederlandse origine. Amerikaanse concurrent Facebook is bezig met een inhaalslag en stijgt van plek 56 naar plek 10. Anwb.nl keert na een jaar afwezigheid weer terug in de top 20. Buienradar.nl, Nl.wikipedia.org en Detelefoongids.nl stijgen allen 1 plaatsje binnen de top 20. Microsoft.com en Nu.nl stijgen 2 plaatsen. Grootste stijger is echter Hema.nl (64) met een stijging van 117 posities.

De complete top 20 ziet er als volgt uit:

1. Google
2. Youtube.com
3. Hyves.nl
4. Live.com
5. Bol.com
6. Buienradar.nl
7. NL.wikipedia.org
8. Detelefoongids.nl
9. Marktplaats.nl
10. Facebook.com
11. Msn.com
12. Ing.nl
13. Wehkamp.nl
14. Kpn.com
15. Microsoft.com
16. Vodafone.nl
17. Nu.nl
18. Neck.nl
19. Startpagina.nl
20. Anwb.nl


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord