Toshiba 64 GB flash geheugenchip

© CIDimport

Toshiba 64 GB flash geheugenchip

Geplaatst: 17 december 2009 - 10:12

Aangepast: 17 november 2022 - 08:38

Redactie ID.nl

Toshiba introduceert deze week een 64GB NAND flashgeheugenchip. Met 64 GB op één chip heeft de chip de hoogste opslagcapaciteit van dit moment. De chip is het vlaggenschip van een nieuwe serie nand flashgeheugenchips die geschikt zijn voor het gebruik in groot aantal consumentenproducten als smartphones, mobiele telefoons, netbooks en digitale (video)camera's.

Toshiba introduceert deze week een 64GB NAND flashgeheugenchip. Met 64 GB op één chip heeft de chip de hoogste opslagcapaciteit van dit moment.

De chip is het vlaggenschip van een nieuwe serie nand flashgeheugenchips die geschikt zijn voor het gebruik in groot aantal consumentenproducten als smartphones, mobiele telefoons, netbooks en digitale (video)camera's.

De chips worden gemaakt op een 32 nm technologie. De chips zijn voorzien van een geheugencontroller en voldoen volledig aan de eMMC-standaard. De massaproductie van deze chips start in 2010.

De grote opslagcapaciteit biedt de komende generatie telefoons en mediaplayers de mogelijkheid om nog meer opslagruimte in hetzelfde formaat apparaten aan te bieden. Zo kunnen we telefoons en mediaplayers met 64 GB ingebouwd geheugen verwachten.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten