Touchscreen bedienen met hanschoen door TAPS-stickers 2016-11-11T16:20:47

ArtPC Pulse is ronde pc van Samsung

Frederick Banting herdacht met een Google Doodle

Touchscreen bedienen met hanschoen door TAPS-stickers

Touchscreen bedienen met hanschoen door TAPS-stickers

Handschoenen en smartphones gaan niet zo lekker samen en daarom zijn er in het verleden al verscheidene oplossingen voor bedacht, zoals speciale touchscreen-handschoenen. Maar wil je niet een heel nieuw paar kopen, dan biedt Taps uitkomst.

Taps is momenteel op Kickstarter te vinden. Het betreft een speciaal soort sticker dat op iedere handschoen te plakken is, en voorzien is van een unieke vingerafdruk. Zo kun je niet alleen je smartphone blijven bedienen in de vrieskou, maar kun je je mobiel er ook mee ontgrendelen. Daarvoor moet je de afdruk wel eerst registreren via het besturingssysteem van je telefoon.

Setje van vier

Een setje Taps kost ongeveer een tientje en daarvoor krijg je vier stickers terug. Ze zijn ook te gebruiken met andere apparaten waar een touchscreen in zit, zoals bijvoorbeeld een smartwatch. De makers moeten wel nog even genoeg inzamelen via crowdfunding, maar dat is al bijna gelukt - en er is nog ongeveer een maand te gaan. Ze worden geleverd in december.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord