TVGids.tv nu ook met normale website 2013-11-04T16:14:43

Anonymous plant aanval op Facebook

YouTube: 4 miljard views per dag

TVGids.tv nu ook met normale website

TVGids.tv nu ook met normale website

De populaire televisiegids voor iPhone, Ipad, en Android: TVGids.TV heeft nu ook een normale “grote” website. Ooit gestart met alleen een app, heeft de tv-gids nu ook een normale website.

De tv-gids was in 2009 de eerste tv-gids-app voor iPhone en later ook voor Android. De app is een van de meest gebruikte apps op smartphones met meer dan één miljoen downloads. Nu gaat de uitgever van de app ook het traditionele web veroveren met een tvgids op internet: TVGids.tv.

Zenderaanbod
Het zenderaanbod in de gids is compleet en de programma-informatie wordt flink uitgebreid door de redactie. Zo is er bij elke film een trailer, poster en koppeling met de Internet Movie database op IMDb.com. Veel programma's hebben een link naar gerelateerde video's. Bij actualiteitenprogramma's werkt de redactie ook elke middag de inhoud bij en kun je dus in de namiddag al zien wie er bijvoorbeeld bij P&W of DWDD zitten.

Sociale media
Ook de aansluiting met de sociale media wordt niet vergeten. Bij elk programma is te zien wat er over wordt getwitterd en mee-discussiëren kan door de integratie van Twitter, Facebook en Hyves. Ook hier zit een redactionele bewerking achter. Dagelijks worden de hashtags van veel programma's bijgewerkt, bijvoorbeeld voor voetbalwedstrijden.

De apps en websites van TVGiDS.tv worden uitgegeven door MobilePioneers, die zowel de app als de website in huis ontwikkelen.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord