Kabinet komt met downloadverbod

Suïcidale jongen gered dankzij Facebook

Twintig miljoen mobieltjes in Nederland

Twintig miljoen mobieltjes in Nederland

In 2000 waren er in Nederland minder dan 10 miljoen mobiele telefoonaansluitingen. Inmiddels staat de teller op 20 miljoen: dat is een groei van 100% in negen jaar! Het is één van de opvallende cijfers uit het kwartaalrapport van TNO over ontwikkelingen op de telecom- en ICT-markt, in opdracht van Economische Zaken.

In 2000 waren er in Nederland minder dan 10 miljoen mobiele telefoonaansluitingen. Inmiddels staat de teller op 20 miljoen: dat is een groei van 100% in negen jaar!

Het is één van de opvallende cijfers uit het kwartaalrapport van TNO over ontwikkelingen op de telecom- en ICT-markt, in opdracht van Economische Zaken. Uit het rapport blijkt ook dat de smartphone aan een opmars bezig is en dat inmiddels zo'n 20% van de mobiele telefonieaansluitingen geschikt is om gebruik te maken van het 3G-netwerk. Het totaal aantal vaste telefoonaansluitingen blijft vrij constant op 5,8 miljoen aansluitingen.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus