Twitter App voor Android vernieuwd

© CIDimport

Twitter App voor Android vernieuwd

Geplaatst: 14 juli 2011 - 07:59

Aangepast: 27 augustus 2022 - 08:52

Redactie ID.nl

Er is een nieuwe versie uitgebracht van de populaire Twitter-app voor Android. De nieuwe app voor Android 2.1 en hoger biedt een aantal langverwachte opties zoals het beheren van meerdere accounts.

Eén van de meest gevraagde functies van gebruikers van de app was het kunnen gebruiken van meerdere accounts. Veel gebruikers zochten hun heil in andere apps die dit wel boden. Deze gebruikers kunnen nu weer terugkeren want de nieuwe versie maakt het mogelijk om zonder uit te loggen heen en weer te schakelen tussen meerdere accounts.

Push it real good

Een andere nieuwe functie is de Push Notifications. Ongeacht wat de gebruiker op de telefoon aan het doen is, zal de app je op de hoogte houden van binnenkomende berichten. Je kunt zelf bepalen voor welke berichten je wilt worden gewaarschuwd. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen om gewaarschuwd te worden voor persoonlijke berichten of berichten waarin je zelf wordt genoemd.

De app biedt naast deze twee belangrijke nieuwe functies nog een aantal kleine verbeteringen en is nu via de Android Market te downloaden.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten