Twitter Vine app voor videoberichten 2013-11-04T15:45:54

Goedkopere Nokia Windows Phone in strijd Android

Samsung Galaxy Xcover 2

Twitter Vine app voor videoberichten

Twitter Vine app voor videoberichten

Twitter heeft een nieuwe app ontwikkeld voor de iPhone 5, iPad en iPod Touch genaamd ‘Vine’ voor het versturen van video via Twitter. Waar een tweet is beperkt tot 140-karakters is de video die je met Vine verstuurd beperkt tot 6 seconden.

De app beschikt over videobewerkingsmogelijkheden en kan gekoppeld worden met Twitter en Facebook. De video’s kunnen worden toegevoegd aan een straam binnen de app (zoals met Instagram) of ze kunnen worden ingesloten in tweets.

Vine werd door Twitter overgenomen en brengt nu dus de app uit die ongetwijfeld ook weer de concurrentie aan moet gaan met Instagram van Facebook.Net als de beperking van 140-karakters hopen de makers dat een dergelijke beperking uitnodigt tot creatief gebruik. Hopelijk betekent dat dus niet dat we straks 6-seconden video’s krijgen te zien van iemands lunch….

Op YouTube vinden we al de eerste videoreview (de Android mascotte is wellicht een beetje verwarrend want de app is nog niet uit voor Androd):

Vine App downloaden

De app is In de Apple App Store te downloaden.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord