© CIDimport

Uitvaart online regelen

Geplaatst: 21 december 2010 - 08:34

Aangepast: 27 augustus 2022 - 10:17

Redactie ID.nl

Het klinkt misschien wat luguber, maar sinds kort kunt u uw uitvaart volledig online regelen. Het heet: Uitvaart Direct, van uitvaartverzorger PC Hooft.

Het klinkt misschien wat luguber, maar sinds kort kunt u uw uitvaart volledig online regelen. Het heet: Uitvaart Direct, van uitvaartverzorger PC Hooft. Hiermee kunt u geheel online een complete uitvaart vastleggen, inclusief locatiekeuze en tijdstip van de plechtigheid. PC Hooft is de eerste die deze dienst aanbiedt.

Uitvaart Direct is een vervolg op een wat oudere dienstverlening van de uitvaartverzorger, een vast dienstverleningspakket. Dit was zo succesvol dat het logisch was om de dienst uit te breiden met mogelijkheden om alle wensen makkelijk vorm te geven. Afhankelijk van de gemaakte keuzes kunnen de nabestaanden zelf bepalen hoeveel geld ze willen besteden.

Bijna alles kan tegenwoordig online geregeld worden, nu dus ook een uitvaart. De nabestaanden kunnen 24 uur per dag en 7 dagen per week in alle rust alles vastleggen, van kist tot bloemen tot rouwkaarten. Alleen het besluiten over online profielen ontbreekt nog...

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten