Ultimate Hacking Keyboard in tweeën te breken

© CIDimport

Ultimate Hacking Keyboard in tweeën te breken

Geplaatst: 16 oktober 2015 - 07:07

Aangepast: 26 augustus 2022 - 21:31

Redactie ID.nl

De Hongaarse startup Ultimate Gadget Laboratories werkt aan de Ultimate Hacking Keyboard, een toetsenbord dat met name opvalt doordat 'ie in tweeën te breken is.

Het keyboard bestaat uit twee delen die van elkaar los te trekken zijn, en met elkaar zijn verbonden met een kabel zoals je die nog kent van ouderwetse telefoons. De losse helften zijn ergonomischer dan een 'heel' toetsenbord, aldus de bedenkers.

De Ultimate Hacking Keyboard werkt daarnaast samen met een app, waarmee je elke toets zelf kan configureren. Heb je geen muis bij de hand, dan kun met dit keyboard alsnog de muiscursor bewegen.

Bij het bestellen van het toetsenbord bepaald je zelf hoe luid je de toetsen wil hebben, waarbij de keuze bestaat uit mechanische toetsen of juist plattere en stillere toetsen. Ook kun je kiezen uit een Windows-, Mac-, of Linux-indeling.

Crowdfunding

Ultimate Gadget Laboratories zoekt momenteel financiering voor het project via crowdfunding. Als dat project slaagt, moet het toetsenbord in juli 2016 op de markt komen voor circa 200 euro.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten